Frequentietherapie

TimeWaver Frequency 🇧🇪

Heeft u emotionele of fysieke blokkades?

Bent u moe, snel gefrustreerd, depressief, hopeloos?
Heeft u een permanente ontsteking, infectie, parasieten, pijn, slapeloosheid, verslaving, angst, gebrek aan energie, burn-out, huidproblemen, candida,
oorsuizen …?

Bent u op zoek naar een betere oplossing?

Als u op zoek bent naar een behandeling zonder chemicaliën, giftige stoffen, zonder bijwerkingen…dan heeft u nu een geweldige kans gevonden om uw leven te veranderen.

Gezondheid begint in de cel!

Verwen uzelf!
Na de behandeling kan ik een volledige systematische scan van de behandelde persoon maken. Dit geeft snel een overzicht weervan de lichaamsdelen die nog verdere regulering nodig hebben en de noodzakelijke informatie om de persoonlijke therapiestrategie voort te zetten.

 Ontdek wat dit innovatieve systeem voor u kan betekenen.

 • Innovatie en ervaring

De veelzijdigheid en diversiteit van potentieel behandelbare indicaties, de uitzonderlijke technische implementatie van de informatieveldgeneeskunde of de analyse en behandeling op het diepste causale niveau, maken dit systeem echt uniek.

 • Diverse geïntegreerde toepassingsmethoden

Met behulp van precieze frequenties en lage intensiteit stroomsterktes kunnen tal van ziekten worden behandeld, of het nu gaat om pijntherapie, psychische aandoeningen zoals depressie, angst, leerondersteuning, verslavingen of hart- en vaatproblemen.

 

 • In de praktijk bewezen door de jaren heen

De in de TimeWaver Frequency geïntegreerde therapieprotocollen en de geautomatiseerde processen worden nu met succes gebruikt door ongeveer 1000 therapeuten wereldwijd, wat de goede en gemakkelijke integratie in de dagelijkse praktijk voor therapeuten laat zien.

 

 • Ervaring met meer dan 45000 patiënten

De klinische ervaring die in het TimeWaver Frequency-systeem is geïntegreerd, spreekt voor zich. Met deze methode heeft de Portugese clinic manager Nuno Nina meer dan 45000 patiënten in zijn klinieken wereldwijd behandeld.

 • Behandeling van de cel

Onze ervaring is dat een daling van de membraanpotentiaal van de cellen een belangrijke oorzaak is van bijna alle ziekten. Het basisprincipe van TimeWaver Frequency is gebaseerd op een cellulaire verbetering van het membraanpotentiaal van de cel.

 • Verscheidenheid aan symptomen en indicaties

Het TimeWaver Frequency systeem omvat talrijke programma’s, die zijn gesorteerd op indicaties, speciale modules voor het analyseren van de meest passende frequenties en meer dan 150.000 frequentiedatabases die zijn toegewezen aan meer dan 1.000 symptomen en indicaties.

 

 • Voor chronische en acute ziekten

De in het TimeWaver Frequency systeem geïntegreerde systeemtherapie en het onderliggende werkingsprincipe maken een ondersteunende en directe behandeling van bijna alle ziekten mogelijk, ongeacht acute of chronische aandoeningen.

 

 • Unieke informatieveldtechnologie

De in het TimeWaver Frequency systeem geïntegreerde informatieveldgestuurde frequentietherapie is uniek: het systeem bepaalt permanent de frequenties die in real time moeten worden toegepast en past deze onmiddellijk aan de behoeften aan van de patiënt tijdens de duurtijd van de therapie.

 

 • Co-behandeling van de oorzaken

De informatieveldtechnologie van de TimeWaver Frequency heeft tot doel diepere oorzaken en verbanden op psychisch en systemisch niveau te analyseren en positief te beïnvloeden door middel van bepaalde informatie en trillingspatronen.

 

 • Perfecte aanvulling van individuele methoden

Het brede toepassingsspectrum en de talrijke therapeutische mogelijkheden bieden elke arts of alternatieve therapeut een eersteklas aanvulling op zijn of haar eigen aanbod aan therapieën, evenals een perfecte integratie in de praktijk.

 

 

 

Gezondheid begint in de cel

 

 

TimeWaver Technology – Gemaakt in Duitsland

Het TimeWaver Frequency systeem voor informatieveldgestuurde frequentietherapie bestaat uit hardware en software. Het analyseert voortdurend de toe te passen frequenties en brengt deze via verschillende elektroden naar de patiënt. Het omvat talrijke programma’s gesorteerd op indicaties, meer dan 150.000 frequentiedatabases die zijn toegewezen aan meer dan 1.000 symptomen en de unieke therapieprotocollen voor systemische therapie volgens Nuno Nina.

 

Een sterke cel als de basis voor gezondheid

De cytologen Dr. Robert O. Becker en Dr. Bjorn Nordenstrom, voormalig voorzitter van het Nobelprijscomité, hebben ontdekt dat bijna alle acute en chronische ziekten veroorzaakt kunnen worden door een daling van de membraanpotentiaal. Volgens hun model is een persoon net zo gezond als zijn of haar cellen en de communicatie met elkaar. Zo kan de gezondheid van de cel worden gekoppeld aan een eenvoudige parameter: de elektrische membraanpotentiaal.

 

Idealiter heeft de cel een spanning van -70 mV en dus voldoende energie om te leven en te communiceren met andere cellen. In de loop van de ziekte daalt deze spanning vaak tot -50 mV. Bij een spanning van -40 mV kan er pijn en ontsteking ontstaan. Volgens Becker en Nordenstrom is -15 mV de drempel waar de cel kan muteren tot een tumorcel.

 

Energie voor de cellen

Maar waarom neemt de membraanspanning van de cel af? Volgens hun model is een zuur milieu van de celeen belangrijke oorzaak. Dit betekent dat er te weinig elektronen in het milieu van de cel zitten en dat de pH-waarde dus kan dalen. Dit is het beginpunt van de TimeWaver Frequency, die dit proces wil omkeren door de natuurlijke spanning van het celmembraan te herstellen.

 

De taal van de cel

Als frequenties de taal zijn van de cellulaire communicatie, kunnen veel ziekten worden behandeld met de juiste huidige intensiteit en frequentie. De basis van deze theorie is dat bepaalde frequenties systematisch aan bepaalde symptomen kunnen worden toegewezen.

 

De cel als spiegel van het lichaam

Het TimeWaver Frequency systeem werd ontwikkeld door Marcus Schmieke, de uitvinder van de informatieveldtechnologie en de Portugese Nuno Nico, hoofd van 7 klinieken voor integratieve geneeskunde en specialist in celbiologie. In vele jaren van praktijkwerk heeft Nuno Nina 130.000 frequenties verzameld, de zogenaamde Gold-frequenties, en deze toegewezen aan specifieke ziektepatronen. Zijn ervaring met meer dan 45.000 patiënten sterkt ons in onze mening dat een verminderde spanning van het celmembraan in vrijwel alle ziekten aanwezig is.

 

Ondersteuning van de cel

De kennis over welke frequenties kunnen worden gebruikt in behandelingen is een belangrijke factor geweest in de ontwikkeling van de TimeWaver Frequency. Het systeem heeft tot doel het cellulair milieu en de membraanpotentiaal te ondersteunen met specifiek en individueel geselecteerde frequenties en stromen.

 

Op deze manier moet de stofwisseling en celdeling worden gestimuleerd om de ATP-synthese te versterken, dat wil zeggen de assemblage van de basiselementen van het menselijk lichaam.

 

Een natuurlijk membraanpotentiaal

Volgens ons model zijn elektrische frequenties de taal en de sleutel tot cellulaire communicatie. De therapie met de lage intensiteit van de TimeWaver Frequency communiceert met de cellen via de taal van de frequenties. De behandeling met de TimeWaver Frequency heeft tot doel extracellulaire acidose te kunnen behandelen en de natuurlijke membraanpotentiaal van bij voorkeur ongeveer -70 mV te herstellen.

 

Praktisch en bewezen

 

Nuno Nina

Nuno Nina is een van ‘s werelds grootste specialisten op het gebied van de integratieve geneeskunde. Hij is hoofd van verschillende klinieken in Lissabon en vele andere genezingscentra wereldwijd. Oorspronkelijk waren zijn expertisegebieden wiskunde, systeemengineering en biochemie.

 

Een schat aan ervaring

Samen met een groot aantal specialisten en therapeuten zorgt Nuno Nina al jaren voor patiënten uit de hele wereld, waaronder diverse staatsvoorzitters en talrijke bekende sporters.

 

Nuno Nina’s vindingrijkheid, zijn diepgaande kennis, intuïtie en charisma inspireren iedereen die hem zowel professioneel als privé ontmoet.

 

In samenwerking met TimeWaver heeft Nuno Nina in de loop der jaren zijn speciale behandelconcept voor het TimeWaver Frequency systeem ontwikkeld. Dit behandelconcept kan worden toegepast bij bijna alle chronische en acute ziekten.

 

Nuno Nina’s systemische methode van therapie is zeer effectief op meerdere niveaus voor de behandeling van uw patiënt. Zijn therapie in de TimeWaver Frequency omvat meer dan 1.000 indicaties en symptomen met specifieke frequenties.

 

 

Systemische therapie volgens Nuno Nina

 • Duidelijk en begrijpelijk therapieprotocol
 • Uitgebreide training in professionele seminaries
 • Gemakkelijk reproduceerbare uitvoering
 • Automatisch te gebruiken
 • Gemakkelijk delegeerbare methode
 • Meer dan 15 jaar klinische ervaring wereldwijd
 • Meer dan 45.000 behandelde patiënten

 

Informatieveldgestuurde frequentietherapie

Het is vaak moeilijk voor de therapeut om te bepalen welke frequenties nodig zijn. In de VS vinden al jaren deskundigenconferenties over dit onderwerp plaats. Hier biedt de TimeWaver Frequency een unieke kans: de informatieveldgestuurde frequentietherapie.

 

De juiste frequentie in real-time

Volgens het model van Nuno Nina heeft elke frequentie een ander effect, en al na enkele minuten kan de toestand van de patiënt veranderen tijdens de therapie, en het is dan ook belangrijk om de meest geschikte frequenties te analyseren. In het voordeel van de patiënt bepaalt de TimeWaver Frequency permanent in realtime de individuele frequenties en past de therapie automatisch aan de veranderde behoeften aan.

 

Tijdig

Met de resonantie-analysefunctie analyseert het systeem de duur van de specifieke frequentie, die nauwkeurig is afgestemd op de patiënt, en controleert het voortdurend de voortgang van de toegepaste frequenties. Op het juiste moment schakelt het systeem automatisch over naar de volgende frequentie en past deze toe totdat dit niet meer nodig is.

Gebruik van het informatieveld

 

Gebruik van het informatieniveau

De informatieniveaumodule stelt u in staat om de achtergronden en mogelijke verbanden tussen ziekten in het informatieveld te analyseren. Het is bedoeld om de patiënt optimaal voor te bereiden op de frequentietherapie en het is een elementair onderdeel van het TimeWaver Frequency systeem.

 

Op deze manier kunt u zien welke frequenties worden voorgesteld voor de specifieke behandeling en kunt u de mogelijke verbanden tussen ziekten die in het informatieveld worden aangetroffen, in kaart brengen. Dit moet u in staat stellen een gerichte therapie van uw patiënten met de juiste frequenties uit te voeren.

 

Geconcentreerde kennis

Het informatieniveau in de TimeWaver Frequency omvat een uitgebreide database met betrekking tot verschillende niveaus in het informatieveld. Deze omvatten onder andere verschillende stofwisselingsprocessen, psychosomatische coherenties, tanden, virussen of zelfs neurale processen.

 

Bovendien analyseert de TimeWaver Frequency bijvoorbeeld in het informatieveld welke kruiden, mineralen of vitaminen een goede aanvulling op de behandeling kunnen zijn en stuurt deze informatie parallel aan de frequentietherapie naar het informatieveld.

 

Ervaringen uit de orthodoxe geneeskunde

 

De geïntegreerde programma’s

Naast de methode van Nuno Nina omvat de TimeWaver Frequency programma’s over tal van pijnklachten en psychische aandoeningen, zoals depressie, angst, agressie, stress, verslavingen of concentratiestoornissen.

 

Frequentietherapie in de TimeWaver Frequency

Neurologische of hart- en vaatziekten en tal van andere indicaties kunnen ook op een ondersteunende manier worden behandeld. Deze vormen van frequentietherapie worden gestaafd door vele casestudies.

Ondersteuning en toepassing voor een groot aantal indicaties

Pijn

 • hoofdpijn/migraine
 • knieklachten
 • schouder-armsyndroom/
  cervicobrachiaal syndroom
 • jicht
 • gewrichtspijn
 • rugklachten
 • ischias
 • spierpijn
 • neuropathische pijn
 • pijnbehandeling in geval van botbreuk
 • pijn bij osteoporose
 • menstruatiepijn
Psyche

 • depressie
 • angstaanvallen
 • agressie
 • slapeloosheid
 • verbetering van het concentratievermogen
 • verslavingsbehandeling
 • leerstoornis
 • stress/burn-out

Infecties

 • Herpes Labialis
 • gordelroos
 • acne
Hersenen/zenuwen

 • geheugen
 • oorsuizen
 • beroerte
 • multiple sclerose
 • epilepsie
 • Parkinson
 • Alzheimer
 • Neuritis

Verwondingen/Blessures

 • wondverzorging
 • verrekkingen
 • onderdrukking van littekeninterferenties
Interne geneeskunde

 • diabetes
 • leveraandoeningen
 • maag- en twaalfvingerige darmzweren

Cardiovasculair stelsel

 • bloeddrukregeling
 • bevordering van de bloedstroom

Huid

 • cellulitis
 • gladmaking van de huid
 • psoriasis

Opmerking: De TimeWaver systemen, het bestaan van informatievelden en de hierin genoemde toepassingen worden door de orthodoxe geneeskunde niet geaccepteerd vanwege een gebrek aan wetenschappelijk bewijs in overeenstemming met de orthodoxe medische normen. De hierin genoemde casusrapporten en studies worden ook niet erkend als wetenschappelijk bewijs in overeenstemming met de orthodoxe medische normen.

Ik raad aan om voor en tijdens de behandeling veel water te drinken. Onze ervaring leert dat het verwijderen van diverse stoffen en toxines ondersteund wordtdoor de betreffende toepassing.
Ik raad ook meerdere en regelmatige bezoeken aan (minstens 3-5), in plaats van 1 bezoek per maand.
Uw levenskwaliteit en gezondheid verbeteren bij elke behandeling.Deze behandeling is niet aangewezen indien u:
* een pacemaker hebt,
* een orgaantransplantatie hebt ondergaan,
* zwanger bent,
* amalgaamvullingen hebt in uw tanden,
* overgevoelig of intolerant bent aan elektromagnetische spanning.

Sessie: 60 min / 60 euro
Sessie: 90 min / 75 euro

Sessie: 120 min / 95 euro


TimeWaver Frequency  🇬🇧

Do you have some emotional or physical blockages ?

Are you tired, easily frustrated, depressed, hopeless?

Do you have some permanent inflammation, infection, parasites, pain, insomnia, addiction, anxiety, lack of energy, burnout, skin problems, candida, ringing ear…?

Do you search for a better solutions?

If you search for a treatment without chemicals, toxins, without side effects…then you have found a great opportunity to change your life.

Health starts in the cell!

  

Unique, innovative and completely new system in Belgium

Here we can find a total of more than 150,000 frequencies for over 1,000 indications and symptoms.  Including information field this makes system truly unique.
Give yourself a treat!
After the treatment I can do complete systematic scan of the person. It gives quick overview of body areas which still need further regulation and to continue personal therapy strategy.

Treating the cell

In our experience, a decrease in the cell membrane voltage is a major cause of nearly all diseases. TimeWaver Frequency’s basic treatment principle is based on a cellular improvement of the membrane voltage of the cell.

Variety of symptoms and indications

The TimeWaver Frequency system includes numerous programs, which are sorted by indications, special modules for analyzing the most fitting frequencies, and over 150,000 frequency databases that are assigned to more than 1,000 symptoms and indications.

Experience with over 45,000 patients

The clinical experience incorporated into the TimeWaver Frequency system speaks for itself. Using this method, the Portuguese clinic manager Nuno Nina has treated more than 45,000 patients in his clinics worldwide.

For chronic and acute diseases

The systemic therapy integrated in the TimeWaver Frequency system and the underlying operating principle permit the treatment of almost all diseases in a supportive and direct way, irrespective of acute or chronicconditions.

Innovation and experience

The system’s versatility and diversity of potentially treatable indications, the exceptional technical implementation of Information Field medicine, or the analysis and treatment at the deepest causal levels, make this system truly unique.

Many integrated application methods

Using precise frequencies and low intensity currents, numerous diseases can be treated, whether in the field of pain therapy, mental illnesses such as depression or anxiety, to support learning, treat addictions, or with cardiovascular difficulties.

Unique Information Field technology

The Information Field controlled frequency therapy integrated in the TimeWaver Frequency system is unique: the system permanentlydetermines the frequencies to be applied in real-time and immediately adapts them to the patient’s needs for the duration of therapy.

This technology comes from Germany. It constantly analyzes the frequencies to be applied and conveys them to the patient via various electrodes. It  includes numerous programs sorted by indications, more than 150,000 frequency databases assigned to more than 1,000 symptoms and the unique therapy protocols.
The information level in the frequency system includes an extensive database regarding different levels in the information field. This include, among others, various metabolic processes, psychosomatic coherences, teeth, viruses or even neural processes.

Furthermore, the frequency system analyzes in the information field, for example, what herb, minerals or vitamins could be a good supplement to the treatment, and, parallel to the frequency therapy, sends this information to the information field.

 

A strong cell as the basis for health

The cytologists Dr. Robert O. Becker and Dr. Bjorn Nordenstrom, former chairman of the Nobel Prize Committee, have discovered that almost all acute and chronic diseases may be caused by a decrease in the cell membrane voltage.

Energy for the cells

But why does the cell’s membrane voltage decrease? According to their model, a major cause is an acidic milieu of the cell. This means that there are too few electrons in the environment of the cell and thus the pH value may decrease. This is the starting point of TimeWaver Frequency, which aims to reverse this process by way of restoring the natural voltage of the cell membrane.

 

The language of the cell

If frequencies are the language of cellular communication, many diseases can be treated with the appropriate current intensities and frequencies. The basis of this theory is that certain frequencies can be systematicallyassigned to certain symptoms.

The cell as a mirror of the body

The TimeWaver Frequency system has been developed by Marcus Schmieke, the inventor of Information Field technology, and the Portuguese Nuno Nina, head of 7 clinics for integrative medicine and a specialist in cell biology. In many years of practical work, Nuno Nina collected 130,000 frequencies, the “Gold frequencies”, and assigned them to specific disease patterns. His experience with more than 45,000 patients strengthens our opinion that a reduced voltage of the cell membrane is present in almost all diseases.

Support and application for a large number of indications 

Psyche:
depression, anxiety, aggression, insomnia, improvement of the ability to concentrate, addiction treatment, learning disability, stress/burnout
Cardiovascular system:
blood pressure regulation, encouraging the blood flow
Internal medicine:
diabetes, liver diseases, ulcers of the stomach and duodenum
Brain/nerves:
memory, tinnitus, stroke, multiple sclerosis, epilepsy, Parkinson´s, Alzheimer´s, neuritis
Pain:
headache/migraine, knee disorders, shoulder-arm-syndrome, gout, joint pain, back pain, sciatica, muscle pain, neuropathic pain, pain treatment in case of bone fractures, pain in osteoporosis, menstrual pain
Wounds/injuries:
wound treatment, strains, scar tissue balancing:
Skin:
cellulite, skin smoothing, psoriasis
Infection:
Herpes Labialis, shingles, acne

I recommend drinking plenty of water before and during the appointment, according to our experience, a removal of diverse substances, toxins is supported by the respective application.
I recommend also several regular visits (at least 3-5) instead of 1 visit a month.
The quality of your life, health will improve each appointment.
Contraindications:
* pacemaker
* organs after transplantation
* pregnancy
* amalgam fillings
* individual electrical voltage intolerance

Exchange of Energy  

Session: 60 min / 60 euro
Session: 90 min / 75 euro

Session 120 min / 95 euro